Tammsaare tee ummikud peaksid leevenema nädala jooksul

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna transpordiameti hinnangul peaksid Tammsaare tee remondiga seotud liiklusseisakud lahenema nädala jooksul, kui liikluskorralduses on kõik vajalikud muudatused tehtud ning osa sõidukijuhte on leidnud endale mugavad ümbersõidumarsruudid.

Eile olid seisakud nii Pärnu maanteel kui ka Tammsaare ja Järvevana teel. Transpordiameti juhataja Andres Harjo sõnul püütakse olukorda liikluskorraldusvahenditega leevendada nii palju kui võimalik ja vajaduse järgi tehakse liikluskorralduses operatiivselt muudatusi.

«Näiteks Tammsaare tee ja Tondi ristmikul töötasid varahommikul foorid, aga hiljem otsustati siiski, et sinna saadetakse liikluse reguleerija, et oleks võimalik paindlikumalt liiklust juhtida. Lähipäevadel on seal tipptundide ajal kindlasti reguleerija, edaspidi saadetakse reguleerija sinna vastavalt vajadusele,» rääkis Harjo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles