Cru restoran
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähtudes ajaloolisest miljööst imepärases Tallinna vanalinnas on meie eesmärk leida piir klassikalise ja modernse köögi vahel, mis muudab elamuse Cru restoranis tõeliselt ajatuks. Kaks sisesaali on renoveeritud jäädes truuks hoone esialgsele kujundusele 15. sajandist ning loovad autentse hiliskeskaegse atmosfääri. Restorani peakokk Dmitri Haljukov on Eesti esindaja kokkade olümpiaks nimetatud Bocuse d´Ori lõppvõistlusel 2015. aastal Lyonis. Cru kokk Pavel Gurjanov on Aasta Kokk 2013 ning Baltic Culinary Star Cup võistlusel I koht.