Nõmme saunas tehti värskendusremonti

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme saun
Nõmme saun Foto: Nõmme LOV

Sel nädalal tehti Nõmmel Valdeku 13 asuvas saunas väikesi remonditöid, mille käigus värskendati meeste leiliruumi sisemust. Välja vahetati seinte ja lae laudis ning ehitati uus lava.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul on Nõmme sauna eripäraks see, et seal on lubatud naturaalse vihaga vihelda, mida enamikes avalikes saunades teha ei tohi. «Praegu sai uue sisu meeste leiliruum, naiste poolel esialgu veel värskenduse järele tarvidust ei ole,» lisas Terik.

Ligi kaks aastat tagasi avatud sauna on linlased hästi omaks võtnud. «Talveperioodil külastatakse sauna stabiilselt umbes 2000 korda kuus, kõige väiksem külastatavus on juulis, kuid võrreldes eelmise aastaga, on tänavu olnud külastuste arv oluliselt suurem. Kui mullu käis juulis Nõmme saunas veidi alla 900 inimese, siis eilse seisuga oli sel kuul külastatud sauna 1350 korda, kuid see arv pole lõplik, sest tänagi oli enne avamist järjekord ukse taga,» lisas linnaosavanem.

Värskendusremondi läbinud Nõmme sauna leiliruum
Värskendusremondi läbinud Nõmme sauna leiliruum Foto: Nõmme LOV

Valdeku 13 asuv Nõmme saun-spordihoone avati 2013. aasta sügisel. Hoone esimesel korrusel on 60-kohaline avalik saun, millest 30 kohta naistele ja teine 30 meestele, ning väike kohvik. Teisel korrusel on spordisaal ja jõusaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles