Tallinna kalmistutel akteeritakse 225 hooldamata hauaplatsi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Inimestel on võimalik kuni 1. detsembrini tutvuda hooldamata hauaplatside nimekirjaga Tallinna Kalmistute kodulehel ja kalmistute kontorites, et aidata selgitada võimalike hauaplatside hooldajaid.


Hooldamata hauaplatside komisjon vaatas üle Tallinna kalmistutel ajavahemikul mullu 1. oktoobrist tänavu 1. oktoobrini hoiatussedeliga märgistatud ja avalikus veebis avaldatud mahajäetud hauaplatsid koos hauaplatsi seisukorda kajastavate piltide ja selgitustega, miks plats akteeritakse.

Inimestel on võimalus järgneva kuu jooksul pöörduda Pärnamäe, Siselinna, ja Rahumäe kalmistute kontoritesse alates 1. novembrist kuni 1. detsembrini teisipäeviti ja neljapäeviti kell 9-16. Akteeritavate hauaplatside andmetega saab tutvuda Tallinna Kalmistute kodulehel.

Komisjon on tunnistanud hooldamata ja mahajäetud matmispaikadeks Siselinna kalmistul 16, Pärnamäe kalmistul 143, Rahumäe kalmistul 66 hauaplatsi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles