Ju siis pidi nii minema

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval Vehendi traagilises liiklusõnnetuses hukkunud Sten Kalevi ema Magdalena Kalev ja kasuisa Tibor Varga ütlevad, et poeg elas kiiresti ja käesolevas hetkes.
Teisipäeval Vehendi traagilises liiklusõnnetuses hukkunud Sten Kalevi ema Magdalena Kalev ja kasuisa Tibor Varga ütlevad, et poeg elas kiiresti ja käesolevas hetkes. Foto: Margus Ansu

Võrtsjärve äärde suunduva tee ääres on majake, mille aias haugub suur krants ja hall kass longib üle õue. Trepil istub väikest kasvu heledapäine naine, tema kõrval pingil noormees.

Naine on teisipäeval surmasõidu teinud Randy ema, noormees aga Randy parimaid sõpru. Kui küsin, miks see juhtus, vastab ema, et Randy sõber tahtis Rannusse sõita.

Küsin Randy 22-aastaselt sõbralt, kas säärane tragöödia paneb noored teisiti mõtlema, kas see jõuab pärale? Sõber arvab, et paneb siiski teisigi noori mõtlema. «Kui see ei pane mõtlema, siis ei pane miski mõtlema.»

Teisipäevases õnnetuses hukkunud Sten Kalevi ema Magdalena Kalev on viie lapse ema, Sten oli neist esimene. Eile käis ta Elvas poja matuseasju korraldamas. Istume pingile Rannu korvpalliväljaku serval, peagi lisandub Steni kasuisa, ungarlane Tibar Varga.

Copy
Tagasi üles