Võimumängurina pildil tagasi

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Kadri Simson lõikasid mullu oktoobris ühiselt lahti Keskerakonna 23. sünnipäevatordi.
Edgar Savisaar ja Kadri Simson lõikasid mullu oktoobris ühiselt lahti Keskerakonna 23. sünnipäevatordi. Foto: Erik Prozes

Kümne sammu haaval jalaproteesiga käimist harjutav Edgar Savisaar on suutnud taas tekitada poliitilist elevust ja heameelt erakonna sees, teatades oma võitlusvalmidusest erakonna juhina jätkata. Samuti ei ole tal kadunud soov mängida mänge teiste parteidega.

Endiselt üle 200 mmHg küündiva vererõhuga võitlev Savisaar on oma aastatepikkuste tervisehädadega (mure südamega, suhkruhaigus) harjunud, kuid nüüd vaid vähem kui 80 kilogrammi kaaluval 65-aastasel mehel on ilmselt kergem selle kõigega toime tulla. Ja action on talle alati sobinud.

Suve keskel väidetavalt perekondliku testamendi koostamisega tegelenud Savisaar on edasi lükanud oma avaliku poliitilise testamendi tegemise ehk jätkab Keskerakonna juhina. Paljud asjatundjad ütlevad, et naiivsed olid need, kes arvasid, et Savisaar esimehekohast loobub. Miks ta peakski? Miks mitte aidata oma erakonda suurvõidule 2017. aasta kohalikel valimistel, sest lisaks senisele suurimale valijaskonnale üle Eesti lisanduvad tõenäoliselt ka tuhanded imetlus- ja kaastundehääled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles