Enno Tamm sai TAKi juhatuse esimeheks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enno Tamm.
Enno Tamm. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Autobussikoondise (TAK) nõukogu otsustas eile rahuldada ettevõtte senise juhatuse esimehe Hugo Linholmi soovi lahkuda juhatuse esimehe ametikohalt. Tema asemele määrati enne TAKi juhatuse liikmeks saamist  Põhja-Tallinna linnaosa vanema töötanud Enno Tamm.

Tamm asub uuele ametikohale 1. novembrist 2010.

TAKi nõukogu esimehe Taavi Aasa sõnul annab Hugo Linholm uuele juhatuse esimehele üle hästi toimiva ettevõtte.

Linholm otsustas pärast pikka töötamist autobussikoondises juhatuse esimehe kohustused maha panna.

«Olen töötanud Tallinna Autobussikoondises väga pikka aega ja töökoormus on olnud suur. Seetõttu soovin nüüd pöörata rohkem tähelepanu oma tervisele ja hobidele, milleks pole kunagi piisavalt aega jätkunud», ütles ta.

Linholm tuli TAKi tööle 1965. aastal noore insenerina, töötas osakonnajuhatajana, 1978. aastast peainsenerina, hiljem tehnikadirektori, juhatuse liikme ja 2007. aastast juhatuse esimehena. Tema suur töökogemus on leidnud tunnustust uue tehnika juurutamisel autotranspordis ning ühistranspordi arendamisel Tallinnas. Linn tunnustas Linholmi ühistranspordi pikaajalise arendamise eest 2009. aastal Tallinna teenetemärgiga ja 2007. aastal Raemedaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles