Tõnis Tõnisson: survet on olnud mitmest kohast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Tõnisson
Tõnis Tõnisson Foto: Nädaline

Ajalehe Nädaline peatoimetaja Tõnis Tõnisson ütles Postimees.ee’ga rääkides, et temale on nii maavanema ametkonnast kui ka mujalt tulnud ettepanekuid töötajate väljavahetamiseks, kuid pikka juttu ta nende soovitajatega ajanud pole.

Postimees.ee kirjutas täna, et Hiiu Lehe peatoimetaja Harda Roosna väitel on Hiiu maavanem andnud lehe omanikule korduvalt mõista, et peatoimetaja tuleks ametist vabastada. Maavanem on neid väiteid eitanud.

«Mida minu kohta on räägitud, seda pole mulle öeldud, kuid mulle on väljastpoolt tehtud ettepanekuid mõne toimetuse tööaja väljavahetamiseks,» sõnas Tõnisson.

Tõnissoni sõnul pole soovitajaks olnud maavanem, vaid soovitaja ametikoht on olnud paar astet madalamal. Viimane sarnane juhtum oli paari kuu eest.

«Need asjad on meie endi vahel lahendatud, kuid sellised tendentsid on olemas,»möönis ta. «Teatud surve on aeg-ajalt üsna jõuliselt tuntav, nii omavalitsuste poolt kui ka mujalt.»

Tõnissoni sõnul on ta selliseid soovitusi kuuldes alati suured silmad teinud ja uurinud, et millal soovitaja on lehe omanike hulka tõusnud.

«Ma pole selline väga pikk kuulaja, et olen siin pikka aega olnud, siis teatakse, et pole mõtet pikalt rääkida,»naljatles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles