Savisaarele tehakse reedel südameoperatsioon

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ITK operatsiooniblokk.
ITK operatsiooniblokk. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapeale ja Keskerakonna esimehel Edgar Savisaar on tõsised terviseprobleemid ja talle tehakse reedel südame sondeerimise operatsioon.

Ida-Tallinna keskhaigla juht Ralf Allikvee ütles täna ERR-i uudisteportaalile, et Savisaar võib haiglasse jääda pikemaks ajaks, sest tema sõnul on Keskerakonna esimehel tõsised terviseprobleemid.

«Ei tahaks ennustada, sest ma ei ole raviarst, aga ma tean seda, et seal on tõsised probleemid ja nendega tegeldakse,» ütles Allikvee.

Linnavalitsuse nõunik Liina Oja arvas, et Savisaar võib haiglasse jääda terveks nädalaks. «Ta on jälgimise all. Tehakse uuringuid,» sõnas ta.

BNS-i andmetel ei tee meedikud Savisaarele reedel mitte otseselt südameoperatsiooni, vaid südame sondeerimise. Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ei soovinud Savisaart ees ootavast operatsioonist detailselt rääkida, kuid kinnitas, et haiglas viibimine kujuneb Keskerakonna liidril pikemaks.

Korruptsioonikahtluse alla langenud Savisaar läks haiglasse kolmapäeva pärastlõunal pärast seda, kui oli viibinud kaks tundi kaitsepolitseis menetlustoimingul. Neljapäeval taotles riigiprokuratuur Harju maakohtus Savisaare kõrvaldamist linnapea ametist eeluurimise ajaks. Kohus teeb määruse järgmise nädala kolmapäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles