Peatreener Cretu: pärast EMi panen ameti maha ja vilistajad võivad minu asemele tulla

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu kohtumises Hollandiga.
Gheorghe Cretu kohtumises Hollandiga. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

VÕRKPALL. Eesti rahvuskoondis peab järgmisel nädalal algavate Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri eel viimased kontrollmängud Hollandiga. Eile jäädi tulpidemaa vollemeestele alla 1:3.

Eesti alustas koosseisuga Kert Toobal, Robert Täht, Keith Pupart, Andri Aganits, Ardo Kreek, Renee Teppan ja libero Rait Rikberg.

Koondise põhidiagonaal Oliver Venno on tõbine ja seetõttu ei mänginud. Teda asendanud Teppan oli kohati tasemel, kohati ebakindel. «Mul oli väga kehv päev, eksisin kohtades, kus ka trennis ei eksi,» sõnas Teppan. «Kokkuvõttes mast maas pole, olime tegelikult pea kogu kohtumise mängus sees. Lihtsalt lolle mõõnasid tekkis liiga palju ja ise tegime lihtsaid vigu,» lisas 16 punkti toonud, ent kaheksa serviviga teinud diagonaalründaja, kellele mõned Rakvere fännid viimase geimi lõpus vilet lasid. See ajas peatreener Gheorghe Cretu endast välja. «Pärast EMi panen ameti maha ja need vilistajad võivad ise minu asemele tulla,» sõnas ta. Cretu leping lõpeb pärast EMi. «Inimesed, kes 22-aastasele mängijale vilet lasevad, ei adu sporti. Ta on noor mängija ja selline asi avaldab talle mõju, tekitab stressi,» lisas juhendaja. «Ma pole näinud, et Tallinnas, Pärnus või kusagil mujal sellist asja oleks juhtunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles