Kalev/Cramo selge võit, mille ettevalmistuseks kulus 15 minutit

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock (valges) - Kalev/Cramo.
Rock (valges) - Kalev/Cramo. Foto: Kristjan Teedema

Eesti korvpalli meistriliiga algus oli üpris sarnane eelmise aastaga. Nii Kalev/Cramo kui Tartu Ülikool / Rock olid hooaja alguses üpris toored, aga Tallinna klubi seis kipub siiski märgatavalt parem olema. Kalevlased võitsid lõpuks 81:73, aga neljandal veerandajal paisus nende edu suuremakski. Ja nagu Kalevi peatreener Alar Varrak pärast kohtumist märkis, tehti eeltööd mänguks väga vähe.

«Kogu ettevalmistus kestis 15 minutit. Esmaspäeva õhtul jõudsime tagasi Ühisliiga mängult Nymburkiga, teisipäeval tegelesime oma vigadega ja täna (eile – A. K.) hommikul rääkisime pisut Rockist,» ütles Varrak, kes sai väikese revaši kevadise finaali kaotuse eest.

Toona säranud ja finaali kõige väärtuslikumaks palluriks valitud Tanel Kurbas tõdes, et Rocki jaoks oli tegu alles hooaja esimese ametliku matšiga ja seda oli tunda. «Kalevil oli üks korralik mäng juba all, meil mitte. Samas avamatši kohta polnudki meie esitus kõige halvem, kui korvialune võitlus ja lauapallid välja jätta,» lausus vaid nelja punktiga piirdunud Kurbas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles