Siret Kotka lükkas kuuldused oma kandideerimisest tagasi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka
Siret Kotka Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Keskerakonna juhatuse liige ja partei esimehe Edgar Savisaare lähedane abi Siret Kotka teatas, et ta ei kandideeri novembris erakonna esimeheks.

«Riigikogu liige Siret Kotka on tänulik tema nimetamise eest võimaliku Keskerakonna esimehe kandidaadina ETV poliitikasaates «Foorum», kuid kinnitab, et Keskerakonna esimehe kohale ta kongressil ei kandideeri,» teatas Keskerakonna pressiesindaja.

Kotka toetab kongressil Edgar Savisaare kandidatuuri esimehe kohale ning kutsub kõiki keskerakondlasi nii tegema, lisati teates. 

Eilses ETV saates märkis Keskerakonna fraktsiooni liige Toomas Vitsut, et on kuulnud Kotka kandideerimisest. «Ehk tuleb ka vastaskandidaate. Mina olen igasuguseid jutte ka erakonna sees kuulnud. Mina olen näiteks kuulnud, et ka Siret Kotka kandideerib erakonna esimeheks - miks ka mitte,» ütles Vitsut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles