Microsoft sai valmis oma esimese sülearvuti

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft Surface Book on ettevõtte esimene sülearvuti, mis paistab silma eripärase disaini, aga samas ka krõbeda hinna poolest.
Microsoft Surface Book on ettevõtte esimene sülearvuti, mis paistab silma eripärase disaini, aga samas ka krõbeda hinna poolest. Foto: Microsoft

Aastaid eelkõige tarkvarahiiuna tuntud Microsoft astub üha jõulisemalt seadmetootjate hulka. Microsofti nime kannavad nutitelefonid, tahvelarvutid ning nüüdsest ka sülearvuti. Tõsi, Microsofti toodete puhul on keeruline tõmmata piiri, mis on tahvelarvuti ja mis sülearvuti.

Esimene Microsofti enda toodetud sülearvuti Surface Book hiilgab nii oma disaini kui ka hinnasildil ilutsevate suurte numbrite poolest. Selle 13,5-tolline ekraan on kontrastsusega 1:1800, mis tagab väga kirkad värvid ja sügavad mustad toonid, resolutsioon on 3000 x 2000 pikslit.

Loomulikult on ekraan puutetundlik ning sellel saab kirjutada-joonistada kaasatuleva pliiatsiga. Ekraani arvuti korpuse küljest eemaldades on võimalik kasutada seda tahvelarvutina, asetades aga ekraani tagasi korpuse külge, muutub ka graafika tänu arvutis olevale riistvarale võimsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles