33 kuud ja 850 000 eurot võimuparteidele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurärimees Hillar Tederi Arricano Real Estate pole siiani saanud kontrolli Kiievis asuva kaubanduskeskuse üle, kuigi Londoni arbitraažikohus andis äritülis õiguse tema firmale.
Suurärimees Hillar Tederi Arricano Real Estate pole siiani saanud kontrolli Kiievis asuva kaubanduskeskuse üle, kuigi Londoni arbitraažikohus andis äritülis õiguse tema firmale. Foto: Liis Treimann

Kaks nädalat tagasi kerkis erakondade rahastamisel silma peal hoidval komisjonil küsimus: mis võib olla vähegi ratsionaalne põhjendus, et suurettevõtja, Keskerakonna juhi Edgar Savisaare altkäemaksu skandaalis korruptsioonikahtlustuse saanud Hillar Teder on viimase vähem kui kolme aasta jooksul toetanud rohkem kui heldelt kolme võimuerakonda?

«Hillar Teder on olnud Eesti poliitilise süsteemi suurim avalik erarahastaja aastatel 2013 ja 2014, kes on ametlikult annetanud Reformierakonnale, IRLile ja SDE-le,» seisab riigikogu erakondade rahastamise järelevalve komisjoni koosoleku protokollis punkti kolm ehk kohapeal algatatud küsimuste all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles