Selliseid mehi annab otsida!

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Lauljanna Anne Veski toob oma elutee mõjutajatena esile nii õnneliku kohtumise abikaasa Bennoga kui ka tütar Kerli sünni.

VANEMAD. Ema ja isa olid ju muusikainimesed. Isa oli küla pillimees, mängis akordioni ja lõõtspilli. Sugulased Tammessonidki olid kohaliku koori eestvedajad. Selge see, et lapsed läksid muusikat õppima, see ei kuulunud isegi arutelule. Et minust sai laulja ja vend Mati mängib seniajani pilli, on kindlasti emast ja isast.

BENNO. Olen ikka mõelnud, et kui poleks Bennot, ei tea, kas oleksingi nii palju gastrollidel käinud. See on suur asi, kui mees tuleb oma põhitöölt (abikaasa Benno Beltšikov oli enne tutvumist Annega Olümpia hotelli administraator ja temast sai ansambli Muusik Seif mänedžer – toim) ära ja hakkab sinuga koos reisima. Selliseid mehi annab otsida! On ikka teine tunne, kui sõidad Tallinnast Vladivostokki ja sul on abikaasa kõrval – naisartistile on see suur asi, kui saad end tunda kindlana ja kaitstuna ning paljud lollused jäävad tegemata. Keegi ei tikugi sulle ligi ja nii on palju lihtsam elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles