Fotod ja video: ajateenijad pidasid Keilas lahingut

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Logistikapataljoni nooremallohvitseride kursuse õppurid harjutasid eile Keila vanas koolimajas ruumide hõivamist ja vastasest puhastamist.

«Selle nädala väliharjutuse eesmärgiks oli anda õppuritele teadmised ja oskused tegutsemaks jaoülemana hoonestatud alal, samuti kinnistada varasemalt õpitud rünnaku- ja rühmitumisdrille,» ütles harjutuse läbiviija nooremleitnant Oliver Tüür. Ta lisas, et Keila vanas koolimajas toimunud lõpuharjutusega kordasid õppurid omandatud teadmised veelkord praktikas üle ning said võimaluse oma oskusi lihvida.

Väliharjutuse esimestel päevadel viidi õppetegevusi läbi Klooga väljaõppealal. Keila linnavalitsuse loal vana koolimaja kasutamine lõpuharjutuseks võimaldas seega ajateenijatel omandatud oskusi testida uues keskkonnas, samuti pakuvad vana koolimaja arvukad ruumid ja koridorid selleks väga mitmekülgseid võimalusi. Kokku osales harjutuses ligi 100 nooremallohvitseride kursuse õppurit, teatas kaitseväe pressiesindaja.

Logistikapataljon on kaitseväe toetuse väejuhatuse allüksus, mille peamisteks ülesanneteks on väeüksuse rahu- ja sõjaaja allüksuste ettevalmistamine, väeüksuse reservüksuste formeerimise läbiviimine, väeüksuse lahinguvalmiduse tagamine ja kaitseväe väe-ja struktuuriüksustele logistilise toetuse osutamine. Logistikapataljon paikneb Ämari lennubaasi territooriumil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles