Remonttööd tekitavad Liivalaia tänavale ummikuid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik Liivalaia tänaval
Ummik Liivalaia tänaval Foto: Peeter Langovits

Soojustrassi remonttööd Liivalaia tänaval ummistavad hommikustel ja õhtustel tipptundidel seda linnaliikluse üht tuiksoont.


Olümpia hotelli läheduses on suletud Liivalaia tänava üks sõidurada ning sellest alguse saanud ummikutes ootasid autokolonnid isegi teisel pool Tartu maantee ristmikku Pronksi tänaval.

Hommikusel tipptunnil olid Tartu maantee ja Liivalaia ristmikul liiklust reguleerimas ka munitsipaalpolitseinikud.

Munitsipaalpolitseiameti juhataja Kaimo Järviku sõnul oli raske olukord Tartu maantee ja Liivalaia ristmikul, mis on tegelikult alati probleemiks olnud. «Täna hommikul aitasime seal liiklust stabiliseerida, samuti teeme seda õhtusel tipptunnil ja järgnevatelgi päevadel, kuni kaevetööd on läbi,» lubas ta.

«Olime kohal, et vaadata, kas reguleerijatega fooride dubleerimine aitab, minule laekunud info põhjal oli neist kasu küll,» lisas Järvik.

Järviku sõnul pole munitsipaalpolitseid kaevetöödest teavitatud: «Me jälgime ise liiklustihedust ja ummikute tekkimist ning proovime sõlmpunktides aidata.» Tema sõnul on probleemseid kohti linnas muidugi rohkem, kuid munitsipaalpolitsei ressursid on piiratud.

Linna operatiivinfo andmetel toimub Liivalaia ja Lembitu tänava soojustrassi rekonstrueerimine kuni laupäevani.

Järviku sõnul alustatakse homme hommikul liikluse rahustamist ka Kristiine ristmikul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles