Viimsi vald kutsub kampaaniaga inimesi vallaelanikuks registreerima

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi poolsaar
Viimsi poolsaar Foto: kaar.postimees.ee

Harjumaa Viimsi vald alustas kampaaniat, kutsudes valla territooriumil elavaid inimesi end rahvastikuregistris Viimsi elanikuks registreerima.

Kampaania kestab 1. novembrist 17. detsembrini ning kõik elanikuks registreerijad saavad poolt kingituseks valla sümboolikaga pleedi või Viimsi kooli ujula pääsme kümneks korraks. Kõigi registreerijate vahel loosib vald aasta lõpus välja 10 000-kroonise kinkekaardi. 2011. aasta lõpus loosib vald välja veel ühe 10 000-kroonise kinkekaardi, loosimises osalemise tingimus on, et elanik ei ole aasta jooksul rahvastikuregistris oma aadressi muutnud.

Viimsi vald on üks kiirema elanike juurdekasvuga omavalitsusi Eestis. Tänavu 1. oktoobri seisuga elas Viimsi vallas 16 667 inimest, vallaelanike arv on kümne aastaga kolmekordistunud. 2001. aasta 1. jaanuari seisuga oli Viimsi vallas 5758 elanikku, vallaelanike arv ületas 10 000 piiri 2004. aasta veebruaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles