Suure-Jaani pigem usub «oma poissi» Toobalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobali kodutalu Suure-Jaanist kümnekonna kilomeetri kaugusel oli eile tühi - keskerakondlane ise viibis välismaal.
Priit Toobali kodutalu Suure-Jaanist kümnekonna kilomeetri kaugusel oli eile tühi - keskerakondlane ise viibis välismaal. Foto: Eero Vabamägi

Eile lõunaks ei olnud ühe Viljandimaal Suure-Jaani toidupoes Postimeest enam saada. Põhjuseks see, et Suure-Jaani «oma poiss» Priit Toobal oli tõusnud järjekordse skandaali peategelaseks.

«Kuna ma Priitu tunnen, siis mina seda absoluutselt ei usu!» räägib poodi tõttav naisterahvas. Jutt on otseloomulikult artiklist, millest selgus, et nüüdseks endine riigikogulane on sotsiaalmeedias ühendust võtnud alaealiste koolipoistega, neist ühe keha kiitnud ning endaga koos sauna viina jooma kutsunud.

«Priit Toobal on abivalmis, sõbralik ja kui inimene on hädas, siis võib alati tema poole pöörduda,» jätkab naine poeukse lävel. «Kuna tema ei ole napsumees, siis miks ta peaks kedagi sauna kutsuma? Ma ei usu seda, kohe ausalt ei usu!» on ta kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles