Roolijoodik lõi politseinikku

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik.
Politseinik. Foto: Toomas Huik

Kohus mõistis eile tingimisi vangistuse varem karistatud roolijoodikule, kes purjuspäi lõi suvel teda kinni pidanud politseinikku.

54-aastane Uno Tamm virutas 11. juulil vanemkoerajuhile tagantkätt, kui politseinik hakkas teda autosse panema, et mees Kuressaare politseijaoskonda kainenema toimetada, kirjutab Saarte Hääl. 

Kohus tunnistas eile Tamme süüdi vägivallas võimuesindaja vastu ja karistas teda neljakuulise vangistusega tingimisi aastase katseajaga. Lisaks tuleb mehel maksta riigituludesse 585 eurot sundraha. Kohus lubas summa maksta ära aasta jooksul 48,75 euro kaupa.

Kohtuniku küsimuse peale, kas teda on varem ka kriminaalkorras karistatud, vastas Uno Tamm: «Ju ikka on.» Karistusregistrist selgus, et 2012. aasta 14. augustis mõistis kohus talle traktori purjuspäi juhtimise eest 288 euro suuruse rahalise karistuse ning võttis kuuks ajaks ära mootorsõiduki juhtimise õiguse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles