Aasta kodanikuks nimetati Helen Sildna

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Eilsel kodanikupäeval kuulutati välja ka tänavune aasta kodanik. Selle tiitli sai Tallinn Music Weeki ja Sõbraliku Eesti korraldaja Helen Sildna (fotol vasakult kolmas, pildil koos oma lähedastega).

«Aasta kodaniku tiitel on mulle suur üllatus ja loomulikult suur au ning ka vastutus. Ühest küljest olen saanud selle millegi eest, mis on mulle loomulik ja iseenesestmõistetav – seista väärtuste eest, millesse usun, teisest küljest mõjub see tugeva motivaatorina – olla veelgi teadlikum sellest, et kõigel, mida me teeme ja korda saadame, on mõju, sellega kaasnev ka vastutus,» ütles Sildna Postimehele.

Paludes Sildnal kirjeldada, kes on tema arvates hea kodanik, ütleb ta, et hea kodanik ei lähtu vaid sellest, mis on kasulik talle või tema perele, vaid lähtub laiemast kasust – sellest, mis on hea meile kõigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles