Tehnokontroll lubas sõidukeid altkäemaksu eest liiklusesse

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Vlad Auto Sillamäel.
OÜ Vlad Auto Sillamäel. Foto: Eero Vabamägi

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo politseinikud pidasid oktoobri ja novembri lõpus Tallinnas ja Sillamäel kinni viis sõidukite tehnoülevaatajat, keda kahtlustatakse korduvas altkäemaksu võtmises ja ametialases võltsimises.

Juba novembri alguses tuli Postimehele anonüümne vihje, et Sillamäe tehnoülevaatajaid kahtlustatakse altkäemaksu võtmises. «Nimelt teostati tehnoülevaatust ainult sõidukite tehniliste passide esitamisel. Sõidukid reaalselt kohal ei käinud ja lisaraha eest tunnistati mittekorras autod korrasolevaks,» kirjutas vihje saatja.

Riigiprokuratuurist kinnitati eile, et oktoobri lõpus pidasid politseinikud Sillamäel kahtlustatavana kinni kaks OÜ Vlad Auto tehnoülevaatajat. Lisaks peeti novembri lõpus Tallinnas kinni kolm Tallinna Linnatranspordi ASi tehnoülevaatuspunkti töötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles