Elektrita oli laupäeva õhtul kell 23 veel ligi 6000 majapidamist

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugev tuul räsib elektriliine.
Tugev tuul räsib elektriliine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Elektrilevi andmetel oli elektrikatkestusi laupäeval kella 23 seisuga 5990 majapidamisel. Kõige rohkem elektrikatkestusi - 3807 - olid Saaremaal, kus rikete kõrvaldamine jätkub kogu nädalavahetuse vältel, ülejäänud piirkondades kõrvaldatakse ulatuslikud elektrikatkestused hetkel kehtiva prognoosi kohaselt tänase päeva jooksul, vahendas ERRi uudisteportaal.

Palju elektrita majapidamisi oli ka Pärnu-, Viljandi-, Hiiu- ja Valgamaal. Elektrilevi käiduosakonna juhataja Taivo Tõnne sõnul muudab rikete kõrvaldamise keeruliseks jätkuvalt tugev tuul saartel ja prognooside järgi homme pärastlõunal tekkiv uus torm.

Kokku on rikkeid kõrvaldamas 96 Elektrilevi ja elektriehitusettevõtete rikkemeeskonda ning 40 Elektrilevi varahaldurit, kes aitavad rikkemeeskondadele töö kiirendamiseks leida rikete täpseid asukohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles