Pirita teel on ka teisipäeval seisakuid oodata

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bensiini tänav on ajutiselt tupiktänav ja sealtkaudu Filmi tänavale ei pääse.
Bensiini tänav on ajutiselt tupiktänav ja sealtkaudu Filmi tänavale ei pääse. Foto: Liis Treimann

Alates eelmisest neljapäevast on Pirita tee linna siseneval suunal hommikuse tipptunni ajal olnud seisakud.

Selle põhjuseks on 3. detsembril alanud sadeveetorustike ehitus, mille tõttu on Bensiini, Filmi ja Pikksilma tänava ristmik suletud ning Bensiini tänav ajutiselt tupiktänavaks muutunud.

Tööde ajaks on muudetud kahesuunaliseks Bensiini tänavast linnapoole jääv Filmi tänava lõik. Kui varem sai sealt Narva maanteele välja sõites pöörata nii vasakule kui paremale, siis nüüd on vasakpöörde võimalus ajutiselt kadunud ning vastav sõidurada vastassuunaliseks muudetud.

Liikluses sõidukitele olulisi kitsendusi ei ole, kuid ajutiste liiklusmärkide järgi orienteerumine võtab autojuhtidel aega ning see annab Pirita teel ennast valusalt tunda

Tavalisest rohkem aega tuleb sealtkaudu linna sõites varuda veel ka teisipäeva, 8. detsembri hommikul, teisipäeva õhtul peaksid tööd olema lõppenud ja harjumuspärane liikluskorraldus taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles