Kotka sõnul oli Dmitrijevi ja Repinski tüli meestevaheline asi

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumu kunstimuuseumis aasta põllumehe väljakuulutamisel istusid esireas keskerakondlased Martin Repinski (Konju talu peremees) ja Siret Kotka.
Kumu kunstimuuseumis aasta põllumehe väljakuulutamisel istusid esireas keskerakondlased Martin Repinski (Konju talu peremees) ja Siret Kotka. Foto: Liis Treimann

Riigikogu liige ja Keskerakonna aseesimees Siret Kotka ütles eile, et erakonna selle aasta esimesel tööseminaril tekkinud tüli Dmitri Dmitrijevi ja Martin Repinski vahel oli meestevaheline asi. Pärast riidu Repinskiga sõitis alkoholijoobes Dmitrijev autoga teelt välja.

«Ma arvan, et meedias on sellest nii palju räägitud, et ma ei hakka rohkem rääkima. Eks see ole meestevaheline õiendamine,» lausus Kotka. Ta kinnitas, et Repinski ja Dmitrijeviga on tal pelgalt kolleegisuhted.

Pedase puhkemajas parteikaaslast enda sõnul maharahustamiseks löönud Martin Repinski oma tegu ei kahetsenud ja kinnitas, et toimiks samasuguses olukorras uuesti samamoodi. «Kui see juhtuks täna või homme, ma käituksin samamoodi,» rääkis Repinski. Kotka ise temalt siiski abi ei palunud. Suhteid Siret Kotkaga ta kommenteerida ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles