Kesk- ja Põhja-Eestis on teed lumised ja libedad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee
Maantee Foto: Raigo Pajula

Maanteeameti teatel jätkusid varahommikul enne kella kuut Kesk- ja Põhja-Eestis lumesadu ja tuisk ning teekatted olid peamiselt lumised või soolalumised, kõrvalmaanteed tuisuvaaludega.

Lõuna-Eestis oli suurem sadu lõppenud. Sõidujäljed olid katetel märjad, katete vahel ja teede laiendustel oli paiguti lörtsi. Kesk- ja Põhja-Eestis piiras nähtavust lumesadu ja tuisk, Lõuna-Eestis oli mitmel pool udu. Teepinna temperatuure mõõdeti –3 kraadist Kirde-Eestis kuni +1 kraadini Lõuna-Eestis. 

Tänaseid teetöid dikteerib ilm, kuid tänasest reedeni peaks paigaldatama tähisposte Järva maakonnas Tallinn-Tartu maanteel Mäo möödasõidu viadukti peale- ja mahasõitudel. Tööde tsoonis on kiirus piiratud 30 km/h. 

Pärnu maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 93. ja 101. kilomeetril paigaldatakse teepervele seadmeid. Vajadusel lühiajaliselt liiklust reguleeritakse. 

Kruusatee remondi tõttu on 23. detsembrini Tartu maakonnas Melliste-Võõpsu teel piiratud kiirust 70 km/h. Tööde tsoonis kehtib vajadusel kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles