Elmar Vaher: minu jaoks oli oluline osta hea töövahend

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ütles, et ostis saapad ja kõrvaklapid töövahenditeks, kuigi viimati mainitud soetas ta enne perega puhkusele minekut.
Politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ütles, et ostis saapad ja kõrvaklapid töövahenditeks, kuigi viimati mainitud soetas ta enne perega puhkusele minekut. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektori Elmar Vaheri sõnul on ta nõus tagasiastumisest rääkima juhul, kui siseminister toimunut väärtuskonfliktiks peab.

Kas te oleksite nõus selgitama, millal ja miks te need kõrvaklapid ostsite?

Ma ostsin kõrvaklapid töövahendina Tallinna lennujaamas, kui olin esimest päeva puhkusel ja teel perega Kreetale. Plaan need soetada oli ammu, aga siis tuli ette puhkus, kus oli võimalus teha lennukis tööd. Lennuk on ju hea koht, kus on iseenesega olemise aeg ja seetõttu saab seal pikki materjale lugeda. Mul oli seal aega ka oodata ja kõrvaklapid soetada.

Miks oli ametil vaja just sellises hinnaklassis kõrvaklappe?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles