Kui direktor kohtub ministriga

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabasalu ühisgümnaasiumis allkirjastati Tabasalu ja Laagri riigigümnaasiumide rajamise lepingud. Pildil peab kõnet direktor Carolin Kadaja.
Tabasalu ühisgümnaasiumis allkirjastati Tabasalu ja Laagri riigigümnaasiumide rajamise lepingud. Pildil peab kõnet direktor Carolin Kadaja. Foto: Liis Treimann

Kui tavaliselt ainult televiisorist vastu vaatav minister lõpuks kodualevikku saabub, võib see nii mõnegi inimese pabinasse ajada. Ülipüüdlikkus teeb aga asjad ainult hullemaks. Rahu, ainult rahu, sest nagu kinnitab minister, on ta tegelikult pärit täpselt samalt planeedilt kui kõik teised.

Tabasalu ühisgümnaasiumi lapsevanemad pidasid igal juhul väga kummaliseks üleeile koolist koju saabunud laste juttu, et reedel saabub neile külla keegi tähtis härra, mistõttu peavad nad direktori korralduse järgi vahetunni ajal klassis istuma ja valitsema peab täielik vaikus, ühtegi last ei tohi näha olla. Selgus, et kell 13 pidi külla tulema reformierakondlasest haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi.

«Lapsed, kelle tunnid peaksid lõppema kell 13.00, peavad olema ilma vahetunnita kella 14.00ni klassides, sest kui Ligi tuleb, peab koolis täielik vaikus olema, ja Ligi ei tohi koolis ega kooli ümbruses mitte ühtegi last näha,» kirjutas lapsevanem Ketlin Masing Harku valla elanike sotsiaalmeedia kommuunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles