Kutseõppurid otsisid Tartus aasta tegijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskuses peeti täna kümnendat korda õpilaste kutsevõistlust «Aasta tegija». Kokku osales võistlusel oma 300 õppurit 35 erialalt. Galeriis on ülevaade tulevaste juuksurite, pagarite ja kondiitrite mõõduvõtmisest.
Tartu kutsehariduskeskuses peeti täna kümnendat korda õpilaste kutsevõistlust «Aasta tegija». Kokku osales võistlusel oma 300 õppurit 35 erialalt. Galeriis on ülevaade tulevaste juuksurite, pagarite ja kondiitrite mõõduvõtmisest. Foto: Sille Annuk

Tartu kutsehariduskeskuses peeti eile kümnendat korda õpilaste kutsevõistlust «Aasta tegija». Võistlusel osales ligi 300 õppurit 35 erialalt. Teiste seas võtsid mõõtu tulevased juuksurid ja kondiitrid.

Juuksuriõpilased pidid kolmveerand tunniga saama valmis fantaasiasoengu teemal «Nutikad, lõbusad ja kiired ahviaasta soengud». Pildil seab teemakohast soengut kevadel juuksurikutse kätte saav Merlys Püvi, modelli rollis on tema õde Dairis Püvi.

Tulevastel kondiitritel tuli valmistada 1,5-kilone tort. Pildil küpseb porgandist part, mis lõpuks kaunistas Anni Leigeri ja Getter-Amalie Martinsoni valmistatud lõhetorti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles