Orissaare noolib Kuressaare raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orissaare
Orissaare Foto: Raigo Pajula

Orissaare vallavalitsus teeb kõrgel tasemel lobitööd, et saada praeguse seisuga Kuressaare staadioni renoveerimiseks lubatud raha hoopis Orissaare gümnaasiumi remondiks endale.

Orissaare vallavalitsus pöördus juba septembris Saare maavalitsuse poole, avaldades rahulolematust selle üle, et Orissaare gümnaasiumi remont pole KOIT- [kohalike omavalitsuste investeeringutoetus] kavast seni toetust saanud ja toetati Kuressaare staadioni ehitust, kuigi selle ehitamine on puuduliku finantsvõimekuse tõttu toppama jäänud, kirjutas Saarte Hääl.

«Korduvalt lubatud KOIT-kava rahad on poliitilistel ja arusaamatutel põhjustel jagatud järjekorras järgmisteni,» väitis vallavanem Aarne Põlluäär kirjas maavanem Toomas Kasemaale.

Kasemaa vastas, et ei saa Põlluääre väidetest aru, selgitas KOIT-kava eelistusnimekirja kujunemist ja palus esitada faktilised põhjendused oma rahulolematuse kohta KOIT-kava rakendamise osas.

Kuressaare linnapea Urve Tiidus nentis, et Orissaare gümnaasiumi hoone tuleb loomulikult korda teha ja tehakse ka, sest raha pole Eestis ju otsa lõppenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles