Kaja Kallase auto blokeeris Loodusmuuseumi

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallase auto Loodusmuuseumi sissekäigu ees.
Kaja Kallase auto Loodusmuuseumi sissekäigu ees. Foto: Jaan Kurm

Möödunud laupäeva õhtul sattus Postimehe lugeja Jaan Kurm täbarasse olukorda. Kui ta pärast Loodusmuuseumis toimunud üritust end koduteele asutas, põrkus ta ootamatu probleemiga – keegi oli blokeerinud väljasõidu muuseumi hoovist.

Pärast korduvaid kõnesid numbril 112 ning pooleteisttunnist ootamist jõudis kohale politseipatrull, kes kinnitas, et peagi on kohal ka teisaldusauto. Siiski jõudis enne teisaldajaid kohale auto omanik, kelleks osutus Euroopa Parlamendi saadik Kaja Kallas.

Kaja Kallase sõnul leidis tõesti selline intsident aset. «Vaatasin kuhu seal parkida saab – kõikidel teistel väravatel olid parkimist keelavad märgid, aga seal ei olnud. Eeldasin siis, et see on jalakäijate värav. Ma väga vabandan nende inimeste ees ja ma oleksin ka ise pahane, kui minuga midagi sellist oleks juhtunud,» ütles Kallas.

Lõpetuseks ka väike meeldetuletus: liiklusseaduse paragrahv 20, mis puudutab sõiduki peatamist ja parkimist, sätestab järgmist: «Juht ei tohi peatada ega parkida sõidukit nii, et see võib sulgeda teiste sõidukite liikluse sissesõiduks või väljasõiduks hoovi, garaaži, õuealale ja teega külgnevale alale ega takistada jalakäija liikumist ülekäigurajal ja ristmikul kõnniteede kulgemise suunas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles