Video: kuidas Keskerakonna teistimõtlejatest üle sõidetakse (2)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Pealtnägija» jagas sotsiaalmeedia vahendusel enda käsutuses olevat «Aktuaalse kaamera» operaatori filmitud videomaterjali nädalavahetusel toimunud Keskerakonna volikogust, kus takistati Ühtse Venemaaga koostöölepingu hääletusele panemist.

Keskerakonna volikogu aseesimees Siret Kotka ei teinud välja erakonnakaaslaste soovist päevakorda muuta nii, et sinna lisataks ka Ühtse Venemaa koostööprotokolli hääletus.

Vaata lähemalt videost!

Loe lisaks: Kannapööre: Keskerakond plaanib Putini parteiga hoopis koostööd suurendada?

Vaata videost, kuidas Keskerakonna teistimõtlejatest üle sõidetakse. Pealtnägija käsutuses on Aktuaalse kaamera operaatori filmitud videomaterjal nädalavahetusel toimunud Keskerakonna volikogust, kus takistati Ühtse Venemaaga koostöölepingu hääletusele panemist. Keskerakonna volikogu aseesimees Siret Kotka ei teinud välja erakonnakaaslaste soovist päevakorda muuta nii, et sinna lisataks ka Ühtse Venemaa koostööprotokolli hääletus. "Seda otsust, et paneme koostöölepingu hääletusele, ei julgetud hääletusele panna. Karjuti lihtsalt maha ja sellega saavutati olukord, et tegelikult ei teinud erakond selles osas mingit otsust. See, mis volikogus toimus, oli lihtsalt inetu. Inimesed nagu Enn Eesmaa või Toomas Vitsut soovivad koostöölepet hääletusele panna ja nad lihtsalt maha karjuda… See oli inetu," kommenteeris sündmusi Delfi vahendusel Keskerakonna juhatuse liige Mailis Reps. Kui teine volikogu aseesimees Tarmo Tamm avaldas läbi mikrofoni pahameelt põhikirjast möödavaatamise osas, katkestas tema sõnavõtu erakonna esimees Edgar Savisaar saabumine lavale. Laupäevaste sündmuste järel teatas Tamm, et soovib erakonna volikogu aseesimehe kohast loobuda, sest tema hinnangul on erakonna volikogu ebademokraatlikult juhitud.

Posted by ETV Pealtnägija on 16. veebruar 2016. a.
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles