Michal: teised maanteed Kose-Mäo teelõigu ehitamise tõttu ei kannataks (4)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal
Kristen Michal Foto: Jaanus Lensment

Valitsus soovib Tallinna-Tartu maantee Kose-Mäo teelõigu neljarajaliseks ehitada aastaks 2022 ning hinnanguliselt läheks see maksma ligi 170 miljonit eurot. Majandusminister Kristen Michal kinnitas, et teised maanteed selle teelõigu ehitamise tõttu ei kannataks.

Michal rääkis «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et esialgu tuleb vaadata välja optimaalne tee-ehituse viis, vahendas ERRi uudisteportaal.

«Enamik valitsuskabinetist oli nõus, et 2018-2022 oleks ehitus, ja tegelikult see toimub lõiguti, mis tähendab, et sel aastal me peaksime jõudma põhimõtteliste otsusteni, seejärel saaks hakata hankeid ja muud tegema,» märkis minister.

Michal kinnitas, et Kose-Mäo teelõigu neljarajaliseks ehitamise tõttu ei jää teised maanteed unarusse, ja märkis, et maanteeameti eelarve koos võõrvahenditega on suurusjärgus 250 miljonit eurot aastas.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles