Kuulsuste asjad oksjonil

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht Kristjan Jõekalda (vasakul) paneb järgmisel pühapäeval Daniel Levi Viinalassi juhitavas saates oksjonile ka oma särgi «India kunn».
Saatejuht Kristjan Jõekalda (vasakul) paneb järgmisel pühapäeval Daniel Levi Viinalassi juhitavas saates oksjonile ka oma särgi «India kunn». Foto: Kanal 2

Homme õhtul kell 19.35 alustav Kanal 2 uus saade «Parim pakkumine» võimaldab igaühel soetada tuntud inimeste hinnalisi esemeid.

Kas keegi Kristjan Jõekalda tosse tahab? Neid, millega ta seikles, endal ülikond seljas, enam kui viis aastat tagasi läbi Venemaa. Need Nike’ hallid tossud on end, muide, edukalt tõestanud.

Kui Jõekalda koos Teet Margnaga idast tagasi koju jõudis, salves ohtralt materjali saateks «Kaks kanget Venemaal», pidas ta naabritega maha suvise jämmi. Kräu oli nii kõva, et kui ta hommikul üles ärkas, oli üks jalanõu kadunud. Ja kadunuks see jäigi, terveks aastaks. Kuni naabrimees läks muru niitma ning avastas Jõekalda kadunud jalavarju põõsa alt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles