Prokuratuur taotleb Paide pussitamises kahtlustatava vahistamist (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi, kus eile varahommikul tapeti 28-aastane mees.
Klubi, kus eile varahommikul tapeti 28-aastane mees. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lääne ringkonnaprokuratuur taotleb möödunud nädalavahetusel Paides meelelahutusasutuses kaht inimest pussitanud ja neist ühe tapnud mehe vahi alla võtmist.

Prokuratuuri pressiesindaja sõnul on 20-aastane kahtlustatav praegu kinni peetud ning prokurör läheb kohtusse tema vahistamist taotlema eeldatavalt täna pärastlõunal.

Pühapäeva öösel kell 4.29 sai politsei teate, et Paides Tallinna tänaval asuvas Bucket Baaris löödi terava esemega 28- ja 31-aastast meest. Kiirabi viis mõlemad kannatanud haiglasse, kus 28-aastane mees hiljem suri. Politseil pidas kahtlustavana kinni 20-aastase mehe. Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust, mida juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

«Politseinikud on siiani teinud intensiivselt tööd, et kõik asjaolud välja selgitada. See on äärmiselt tõsine juhtum ja menetlus tuleb läbi viia võimalikult kvaliteetselt,» ütles Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu, kelle sõnul on politsei ülesanne esmajärjekorras selgeks teha kõik juhtunuga seotud asjaolud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles