Kallase avang jätab teised parteid ootele (11)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
European Union Transport Commissioner Siim Kallas addresses a news conference on air cargo security in Brussels November 29, 2010.  REUTERS/Yves Herman (BELGIUM - Tags: POLITICS TRANSPORT)
European Union Transport Commissioner Siim Kallas addresses a news conference on air cargo security in Brussels November 29, 2010. REUTERS/Yves Herman (BELGIUM - Tags: POLITICS TRANSPORT) Foto: YVES HERMAN/REUTERS

Presidendiks kandideeriv Reformierakonna auesimees Siim Kallas võib aprilli keskel oma soovist ametlikult teada andes üksi jääda, sest teised erakonnad ei tõtta oma kandidaate enne suve välja käima.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE) näeks hea meelega riigipeana riigikogu praegust esimeest Eiki Nestorit, kes on Postimehele tunnistanud, et kui poliitiline olukord nõuab, siis on ta valmis presidendiks kandideerima. Nüüd kostab sotside seast, et neil ei ole Kallase vastu suurt midagi.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles