Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene jagunes kaheks

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Tark
Aare Tark Foto: Andres Haabu / Postimees

Eesti ühe suurima advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene partnerid jätkavad tegevust kahes eraldi büroos: Aare Tark jätkab juhtivpartnerina advokaadibüroos TARK ning Hannes Vallikivi juhtimisel loodi uus büroo TGS.

Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene pikaaegsed partnerid Hannes Vallikivi, Erki Kergandberg, Toomas Taube, Margo Lemetti, Piret Blankin ja Rolan Jankelevitš teatasid eile, et asutasid uue advokaadibüroo, mis kannab nime TGS, kus jätkavad 16 advokaati ja juristi. Peale loetletute lisandusid partnerite ringi Elmer Muna ja Andres Siigur.

Alates asutamisest 1991. aastal Tark & Co ning 2010. aastast Tark Grunte Sutkiene ärinime kandnud advokaadibüroo uueks ärinimeks saab Advokaadibüroo TARK, mille juhtivpartnerina jätkab Aare Tark. Tema meeskonnaga liituvad partneritena Allar Aru, Tanel Tark, Marit Savi, Hannes Küün ja Lada Riisna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles