Selveril säras üks mees, Pärnul meeskond

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu - Selver.
Pärnu - Selver. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. Hooaja kolmandat tiitlit jahtiv Pärnu Võrkpalliklubi ei andnud Eesti meistrivõistluste finaali avamängus Tallinna Selverile suurt sõnaõigust. Selveril säras üks mees – Oliver Orav –, Pärnu mängis ühtlaselt hästi. Kuigi 20-aastane Orav on varem Selverit korduvalt päästnud, jäi eile ka tema punktidest (18) väheks ja Pärnu võttis 3:0 võidu.

«Pärnu mängis, nagu videolt vaatasime, midagi üllatavat nad ei teinud. Pigem meie enda mängus on palju juurde panna,» sõnas Orav. «Meil jäi «duhhi» puudu. Loodan siiski, et seerias tuleb rohkem kui neli mängu.»

Nii Selver kui Pärnu on hooaja jooksul vigastuste ja haiguste sunnil mänginud erineva koosseisuga, tihti on mängijad liikunud oma tavapäraselt positsioonilt teisele. Pärnu alustas siiski oma tavapäraseimas rivistuses, Selveri poolel asendas Orav tavaliselt alustavat austraallast Lincoln Williamsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles