Ringkonnakohus: Tammemägi peab valimisreklaami kulu Tallinnale hüvitama

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemäe kepikõnnikampaania reklaam.
Karin Tammemäe kepikõnnikampaania reklaam. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna ringkonnakohus jättis eile muutmata halduskohtu otsuse, mille järgi peab Põhja-Tallinna linnaosa endine vanem, Keskerakonda kuuluv Karin Tammemägi kohalike valimiste eel tehtud valimisreklaami kulu linnale hüvitama.

Kohtu pressiesindaja ütles Postimehele, et ringkonnakohus jättis Tammemäe apellatsioonkaebuse rahuldamata ja Tallinna halduskohtu mullu juunis tehtud otsuse muutmata. Otsuse peale võib esitada kassatsioonkaebuse hiljemalt 13. juunil.

Pressiesindaja sõnul leidis ringkonnakohus, et halduskohtu otsus on seaduslik ja põhjendatud ning apellatsioonkaebuse väited ei anna otsuse tühistamiseks alust. Vaidlustatud ettekirjutusega luges erakondade rahastamise järelevalve komisjon Stroomi rannahoone seinale riputatud plakati, mille eest oli tasunud Tallinna linn, Keskerakonnale tehtud keelatud annetuseks ja kohustas Tammemäge selle raha linnale tagastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles