Kõrvalmaanteed on jäised ja libedad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Tallinna-Tartu maantee. .
Pildil on Tallinna-Tartu maantee. . Foto: Margus Ansu.

Maanteeinfokeskuse andmete olid täna varahommikul kõrvalmaanteed jäised ja libedad.

Varahommikul sadas Lääne-, Kagu- ja paiguti Lõuna-Eestis vähest lund. Teekatted suurematel maanteedel olid peamiselt kuivad. Saju piirkondades oli katetel lenduvat lund. Saaremaal ja Lääne maakonnas olid katted soolaniisked või soolamärjad.

Kõrvalmaanteed on jäised ja libedad. Teepinna temperatuure mõõdeti –2 kuni -4 kraadi. Sajuala levib päeval üle Eesti.

Viljandi maakonnas Kolga-Jaani - Leie maantee 10. kilomeetril on veok kraavis. Veoki teele tõstmise ja ümberlaadimistööde tõttu on antud maantee kilomeetritel 6,9-15,9 kolmapäeva, 12. jaanuari hommikuni liiklusele suletud. Ümbersõit on tähistatud Lalsi-Vaibla kaudu.

Teemaal tehtavate tööde tõttu on piiratud liikumiskiirust tööde tsoonis kuni 70 km/h Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Ristil (km 105,2) ja Paial (km 110,3).

Tänasest kuni orienteeruvalt 26. jaanuarini on geoloogiliste puurimistööde tõttu Jõgeva maakonnas Tabivere-Uhmardu maanteel Tabivere ja Elistvere vahelisel lõigul (kilomeetritel 0-6,1) tööde tsoonis üks sõidurada suletud ja kiirus piiratud 30 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles