Politseimeister hulluks läinud!

, krimi-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Suli
krimi-reporter
Einar Suli krimi-reporter Foto: Erakogu

Teisipäeva hommikupoolikul on ennekuulamata asi vaikses ja kenas Tartu linnakeses sündinud, kus senimaani suhteliselt täie mõistusega politseimeister ühes hulga kordnike ja kurja verekoeraga on ajude pehmenemise tõttu hulluks läinud ja ilma ette-teatamata Raekotta tunginud, kus nemad hirmsa laamendamise saatel auväärse ase-linnapea kabinetti sisse murdsid ja vaese mehe otse magusa une pealt vangimajja tassisid!

Seesinanane hea härra on küll elukutselt põllumees ning Saaremaalt pärit, aga jo iidamast-aadamast Tartu linna heaks usinasti tööd teinud ja ausasti Tartu linnaasjade hea käekäigu järele valvanud, nii et temale miskit ette heita ei ole.

Nüüd teadjad inimesed räägivad ning Ülikooli arstiteadlased seda kinnitada võivad, et politseimeistri ja tema alluvate aju-keemia võis logisema hakata mingitsugu halvaks läind söögi, näituseks kusagilt prügi-tünnist leitud heeringa pärast, mida korravalvurid üheskoos lasksid hea maitsta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles