Juhieksam võib kolida vaid suurtesse linnadesse

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sauk.
Priit Sauk. Foto: Erik Prozes

Eestis võiks tulevikus juhieksameid teha suuremates kohtades, see oleks mõistlik ka liikluskultuuri ja -ohutust silmas pidades, rääkis maanteeameti peadirektor Priit Sauk. Samas tunnistas ta, et Rapla teenindusbüroo sulgemise selgitamisel jäädi hätta. Sama saatus – büroode sulgemine – ootab ilmselt teisigi väiksemaid kohti, kuid milliseid, praegu veel ei avalikustata.

«Meie Rapla büroo koormatus on seni olnud teiste suuremate büroodega võrreldes kolm korda väiksem. Ehk tegelikult, me ootasime klienti. Ma ei eita, et kliendid seal käivad. Aga nad käivad väga vähe võrreldes teiste büroodega,» rääkis Sauk.

«Raplas on väga palju rasketehnika maaletoojaid ja edasimüüjaid ja me pakkusime neile välja, et registreerimiseelse ülevaatuse tegemiseks ja numbrite väljastamiseks võiksime me kliendi juurde kohale sõita. Samuti sõidueksamid, mis puudutavad näiteks Kehtna kutsekooli. Me tahame jätkuvalt kliendile lähedal olla, aga kindlasti on ka teenused, millega me ei saa seal jätkata,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles