Herkel jätkab Vabaerakonna esimehena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna esimehe ametisse kandideerinutest saatis edu partei senist juhti Andres Herkelit, kes edestas Jaanus Ojangut.
Vabaerakonna esimehe ametisse kandideerinutest saatis edu partei senist juhti Andres Herkelit, kes edestas Jaanus Ojangut. Foto: Eero Vabamägi

Vabaerakonna üldkogul eile Tallinnas Kumu kunstimuuseumis valiti kolmandat korda erakonna esimeheks riigikogu liige Andres Herkel, kelle nägemuses peaks uus valitud juhatus muutuma selgelt poliitilisemaks.

Tema sõnul on erakond praegu vundamendi ladumise järgus, et saada märksa laiemale pinnale kohalike omavalitsuste valimiste kaudu.

Valituks mitte osutunud esimehekandidaat Jaanus Ojangu ütles Postimehele, et tal on väga hea meel, et erakonnas on nii palju uut käiku, kiiremat liikumist ja selgemaid seisukohti. «See oli väga tugev toetus kõigele uuele, mis on plaanis erakonnas läbi viia,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles