NO99 tulevik on tume

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater NO99
Teater NO99 Foto: Andres Haabu

Eile hommikul teatas Tiit Ojasoo, et astub teater NO99 juhi kohalt tagasi. Postimees küsis teatri- ja kultuuritegelastelt uudise kohta kommentaare.

«Praegu pole õige aeg rääkida sellest, kuidas Tiit Ojasoo tagasiastumine Eesti teatrielu mõjutab. Ma arvan, et selles asjas on liiale mindud,» ütles näitleja Ain Lutsepp. Lisaks rõhutas ta, et selle kommentaari annab ta eraisikuna, mitte Eesti Teatriliidu esimehena, kuna pole isiklikel põhjustel veel saanud teatri juhatusega rääkida. «Kui inimesed on jõudnud kokkuleppemenetluseni, näitab see osalise kindlat kahetsust. Aga nüüd pole enam midagi teha, oleme jõudnud niikaugele.»

NO99 tuleviku asjus ei soovinud Lutsepp spekulatsioonidesse laskuda. «Ma ei oska öelda, kuidas Ojasoo saab jätkata,» nentis ta. «Aga minu meelest läksid poliitikud lõppfaasis liiale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles