Maanteeamet lubab teeninduskohti vajadusel juurde luua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti riiklikku sõidueksamit saab tulevast aastast teha veel vaid 8 linnas. Valga nende hulka ei kuulu.
Maanteeameti riiklikku sõidueksamit saab tulevast aastast teha veel vaid 8 linnas. Valga nende hulka ei kuulu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Väiksemates linnades sõidueksamite tegemise lõpetamisest teatanud maanteeameti juht Priit Sauk ütles, et kui tuleva aasta jooksul nõudlus või vajadus muutub, suudab amet täiendavaid teeninduskohti juurde luua.

Sauk rääkis Vikerraadio saates «Uudis+», et neil oli väga pikk diskussioon, millistes kohtades sõidueksamite vastuvõtmist jätkata. Ta tõi näite, et Ida-Eestis oli tänavu viie kuu jooksul sõidueksamile soovijaid nii Jõhvis, Narvas kui ka Rakveres kõigest 300–350.

«Jõhvis jätkame 2017. aastal kindlasti. Mis saab 2018. aastal... Jah, oleme täna öelnud, et võib-olla lõpetame ka Jõhvis, aga maanteeamet on dünaamiline organisatsioon ja kui elu näitab, et vajadus on olla jätkuvalt kas Jõhvis või Narvas, suudame tõenäoliselt oma otsuseid järgnevalt teha ja ka kohal olla,» selgitas Sauk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles