Tommy Cash šokeerib ja vaimustab

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Foto: kaader videost

Eelmisel nädalal avaldas Eesti räppar Tommy Cash oma Youtube’i kanalil muusikavideo «Winaloto». Tänaseks on video kogunud juba üle 500 000 vaatamise.

Tommy Cashi, kodanikunimega Tomas Tammemetsa, video on tekitanud kõneainet nii eestlaste kui ka välismaalaste seas. See ei ole jäänud märkamata ka Briti muusikaajakirjal New Musical Express, kelle arvates on tegu kõige segadust tekitavama videoga läbi aegade. Ka popkultuuriportaal www.highsnobiety.com jagas oma lugejatega Cashi videot ja lisas kommentaariks, et tegu on kõige veidrama räpiorgiaga eales.

Koplist pärit 24-aastane räppar on tuntud just oma huvitavate muusikavideote poolest. Tema verivärskes teoses «Winaloto» on (peaaegu) alasti kehade vahel palju füüsilist kontakti. Cash ei rõhu aga tavamõistes seksikusele, vaid pigem üritab näidata, et inimkehad on erinevad ja pole oluline, kas sa oled sale või kogukas, pikk või lühike, heleda- või tumedanahaline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles