Kinoseansse laiendavad vestlusringid

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval osalesid vestlusringis kõnejuht Kerttu Palginõmm (vasakult), TÜ tehnoloogiainstituudi teadur ja maailmarändur Ülar Smaddy Allas, blogi Nullkulu.ee pidaja Maryliis Teinfeldt ja TÜ loodusmuuseumi peaekspert Veljo Runnel.
Kolmapäeval osalesid vestlusringis kõnejuht Kerttu Palginõmm (vasakult), TÜ tehnoloogiainstituudi teadur ja maailmarändur Ülar Smaddy Allas, blogi Nullkulu.ee pidaja Maryliis Teinfeldt ja TÜ loodusmuuseumi peaekspert Veljo Runnel. Foto: Margus Ansu

Armastusfilmide festival tARTuFF on kui aken laia maailma. Emotsioonide kõrval toovad seansid raeplatsi vabaõhukinos ja eriti Athena keskuses publiku ette uusi teadmisi nendest kaugetest kohtades, kuhu vaataja ei satu võibolla iialgi maailma mõõtma omal jalal ja oma silmaga.

Filmiseansside eel õhtupoolikuti on tARTuFFi korraldajad koostöös Tartu ülikooli muuseumiga kavandanud vestlusringid, mille üldteema on «Maailma mõõtmine». Inspiratsiooni vestlemiseks kuulajate ees on andnud samanimeline näitus muuseumis.

Vestlusringides vaetakse rändamist ja seiklemist võimalikult laialt. Rääkima on kutsutud mitmed Tartu ülikooliga seotud teadlased ja doktorandid ning muul moel ärksad noored inimesed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles