Tammeka igatseb hooaja alguse lennukust

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka peatreeneril Indrek Koseril pole viimasel ajal just tihti põhjust rõõmustada.
Tammeka peatreeneril Indrek Koseril pole viimasel ajal just tihti põhjust rõõmustada. Foto: Kristjan Teedema

Jalgpalli meistriliigas viimati 16. juulil punkte teeninud Tartu JK Tammeka kehv seeria jätkus teisipäeva õhtul, kui kodusel Tamme staadionil jäädi tulemusega 0:2 alla Narva Transile. See oli hooaega suurepäraselt alustanud tartlastele seitsmes järjestikune kaotus.

Omad võimalused olid ka Tammekal: parimatel juhtudel ragistati viimastel minutitel ka külaliste väravaraame. Siiski sai Trans tänu Artjom Škinjovi 17. ja Dmitri Barkovi 65. minuti väravatele veenva võidu. Paljus väljakuperemeeste individuaalsete eksimuste tõttu sündinud võimalustest võinuks narvakad mõned väravad veelgi lüüa, kuid Tammeka õnneks veeresid pallid napilt nende väravast mööda ja lõppseis jäi enam-vähem viisakaks.

Tammeka peatreener Indrek Koser ei hakanud matši järel olukorda ilustama. «Väga halvasti. Seitse kaotust järjest saada ... Oleme ka ise väga pettunud, kuid paraku on see praegune reaalsus,» kommenteeris ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles