Edgari kohvik avati ilma Edgarita

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar osales oma kohviku avamisel vaid plakati kujul. Ürituse sõnalise osa eest hoolitses riigikogulane Aivar Riisalu.
Keskerakonna valimiskohvik Harjumäel kõlakojas. Aivar Riisalu.
ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES
Edgar Savisaar osales oma kohviku avamisel vaid plakati kujul. Ürituse sõnalise osa eest hoolitses riigikogulane Aivar Riisalu. Keskerakonna valimiskohvik Harjumäel kõlakojas. Aivar Riisalu. ps/Foto PRIIT SIMSON/POSTIMEES Foto: Priit Simson

Täna lõuna ajal avati Harjumäe kõlakojas Edgari kohvik, mis hakkab tegutsema Keskerakonna valimiskohvikuna.


Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ise siiski kohal ei viibinud. «Edgarit on kahjuks tabanud seagripp,» kuulutas keskerakondlasest riigikogu liige Aivar Riisalu, kes oli sujuvalt õhtujuhi rolli sattunud.

Peale tema sõnavõttu asus rahva meelt lahutama vastne keskerakondlane, samuti riigikogu valimistel kandideeriv Mait Maltis. Kohvik oli puupüsti rahvast täis. Valdavalt vanemaealist publikut kostitati juba uksel topsitäie kamaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles