Joobes juhid tegid eile kolm avariid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter.
Alkomeeter. Foto: Andres Haabu / Postimees

Eesti eri paigus juhtus eile joobes juhtide osalusel kolm liiklusõnnetust, kus sai kolm inimest vigastada, kokku jäi korrakaitsjatele päeva jooksul vahele 22 joobetunnustega roolikeerajat.

Esimene liiklusõnnetus juhtus eile veidi pärast kella 14 Tallinnas Pärnu maantee ja Tõnismäe tänava ristmikul, kus 22-aastane alkoholijoobes mees sõitis Audi Q7ga otsa sõidueesõigust omanud jalgratturile. 40-aastane mees sai õnnetuses kannatada ja ta toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kolm tundi hiljem, kell 17.07 juhtus liiklusõnnetus Narvas Tallinna maanteel, kus vales kohas teed ületanud 84-aastane naine astus ette sõiduautole Opel Frontera, mida juhtis 33-aastane alkoholijoobes mees. Õnnetuses vigastada saanud jalakäija viidi Narva haiglasse.

Kella 20.30 ajal sai Viljandimaal Kolga-Jaani alevikus vigastada alkoholijoobe tunnustega 53-aastane mees, kes sooritas Reimani tänava ja Põltsamaa maantee ristmikul mopeediga parempööret ja kukkus. Mees sai kukkudes vigastada ja ta toimetati Viljandi haiglasse.

Politsei ööpäevainfo kohaselt tabasid korrakaitsjad eile roolist kokku 21 alkoholi tarvitanud juhti, ühel juhil olid narkootikumide tarvitamise tunnused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles